"To je jedan od najvećih poteza koje sam doživio": De Rossi oduševio Šveđane nakon utakmice

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON 60 godina odigrat će se Svjetsko prvenstvo bez reprezentacije Italije. Talijane je u dokvalifikacijama za prvenstvo u Rusiji zaustavila Švedska (1:0, 0:0). Nakon utakmice na San Siru od talijanske reprezentacije oprostio se Daniele De Rossi. 
 
Legendarni veznjak Rome, osim rezultatom, bio je razočaran i ponašanjem domaćih navijača koji su izviždali švedsku himnu. Poslije utakmice otišao je do autobusa s igračima Švedske i ispričao se.
 
"Iznenadili smo se kada smo ga vidjeli u autobusu. Ispričao nam se u ime svih Talijana što je himna izviždana. Nismo mogli vjerovati što se upravo dogodilo. Bio je to jedan od najvećih poteza koje sam doživio. Svaka mu čast, još jednom je dokazao da je gospodin i pravi sportaš", rekao je švedski izbornik Janne Andersson.
 
Podsjetimo, dok su navijači zviždali tijekom himne, De Rossijev suigrač Gianluigi Buffon pljeskao je i posramio talijanske navijače...
 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz SP 2018, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: SP 2018

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više