Torcida: Loža puna mafije, stadion praznine, srce nikad snažnije, dok naš Hajduk nestaje...

NAKON što je u petak prijepodne 60-ak razočaranih Hajdukovih navijača upalo na trening "Bilih", današnji dvoboj uzvratne utakmice Hrvatskog kupa započeo je razvijanjem transparenta koji dovoljno govori o stavu Torcide:

"Vi niste Hajduk, okrenuta leđa kriju lice srama", ispisano je na velikom transparentu kojeg su ispod sjeverne poljudske tribine razvili najvjerniji Hajdukovi navijači.

Drugi je glasio: "Loža puna mafije, stadion praznine, srce nikad snažnije, dok naš Hajduk nestaje..."

U petak je trener Jarni obećao navijačima kako će njegova momčad u uzvratu Kupa dati se od sebe kako bi se sustigao nepovoljni rezultata iz prve utakmice u Zagrebu (3:0), te da će njegovi igrači dati sve od sebe ne bi li obranili čast Hajduka, međutim u sva ta obećanja navijači nisu povjerovali.

Desetminutna žustra rasprava između navijača i trenera o aktualnim rezultatima i budućnosti njima najdražeg kluba na treningu par dana uoči utakmice brzo je završila uz pjesmu Torcide "Srami se, Hajduče", da bi epilog dobila na današnjoj utakmici transparentom "Vi niste Hajduk, okrenuta leđa kriju lice srama".

Klarić: Sezona je propala u desetom mjesecu

"Pa već u desetom mjesecu prošle godine Hajduk je javno objavio da je sezona propala.", s čuđenjem je dopredsjednik Hajdukove Skupštine Mirko Klarić pogledao HTV-ovog voditelja kada ga je upitao za razloge Hajdukovog kraha u prošloj sezoni.

Zgodno opravdanje Klarić je nadopunio još nekoliko opservacija;

"Sve je završilo kada je nakon 4:0 na Kantridi otišao predsjednik Branko Grgić. Europe nas je koštala Sampdorija, vrlo brzo je postalo jasno da se Hajduk neće boriti za prvo mjesto i sve je bilo gotovo. No, mi smo naš temeljni cilj ipak ostvarili; ušli smo u Europu i nećemo izgubiti sljedeću godinu. Gdje su razlozi kraha? Nema kraha, morate znati da su nas ozljede uništile, ali smo afirmirali našu djecu i imamo zalog za budućnost. Možemo za sljedeću sezonu složiti respektabilnu momčad." - istaknuo je Klarić.

D.R.,J.R.
Foto: Index

Pročitajte više