LIGA PRVAKA

TOTTENHAM - CRVENA ZVEZDA 5:0 Debakl srpskog prvaka

Foto: Gulliver / Getty Images

TOTTENHAM - ZVEZDA 5:0 u trećem kolu skupine Lige prvaka. Spursi su se ovom pobjedom izvukli iz jako teške situacije jer su nakon prve dvije utakmice imali tek jedan bod.

Zvezda je pak bila uvjerena da nakon domaće pobjede nad Olympiakosom može kapitalizirati na jako lošoj formi i rezultatima Tottenhama ove sezone te preko njih ostati na drugom mjestu, iza nedodirljivog Bayerna.

Ali u Londonu je naletjela na Spurse od prošle sezone, kada su bili finalisti Lige prvaka. Tottenham je na Zvezdi iskalio bijes za brojne frustracije od početka sezone, a srpski prvak im se za katastrofalan poraz može odužiti za dva tjedna na Marakani. 

Tijek utakmice:

72. minuta: GOOOL za TOTTENHAM! 5:0, strijelac HARRY KANE! Ušao je s lijeve strane u kazneni prostor, prošao čuvara i zabio u suprotni kut.

57. minuta: GOOOL za TOTTENHAM! 4:0, strijelac ERIK LAMELA! Nakon dvije lijepe asistencije evo i jednako takvog gola za raspoloženog Lamelu. Kane je poslao loptu na stranu za Auriera, koji odigrava povratno za Lamelu. On zabija pod prečku. 

44. minuta: GOOOL za TOTTENHAM! 3:0, strijelac SON HEUNG-MIN! Drugi gol korejskog ofenzivca. Opet ljevicom s lijeve strane, nakon što je Ndombele na centru uzeo loptu Marinu i dodavanjem poslužio samog Sona. 

16. minuta: GOOOL za TOTTENHAM! 2:0, strijelac SON HEUNG-MIN! Krasan gol. Opet je Lamela asistent centaršutom s desne strane, ali ovaj put zabija Son, i to tako da je dočekao loptu na drugoj stativi i zakucao je volejom ljevicom iz blizine.

9. minuta: GOOOL za TOTTENHAM! 1:0, strijelac HARRY KANE! Lamela je centrirao iz kornera s desne strane, a Kane je glavom ne petercu zabio.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više