LIGE PETICE

TOTTENHAM - WEST HAM 3:3 Nevjerojatna završnica u Londonu. West Ham se vratio s 3:0

Foto: Getty Images

TOTTENHAM je ispustio 3:0 na domaćem terenu protiv West Hama u 5. kolu engleskog Premiershipa i na kraju s konačnih 3:3 podijelio bodove s West Hamom. 

Utakmicu je puno bolje otvorio Tottenham koji je već u 16. minuti vodio s 3:0 i izgledao kao ekipa koja do kraja utakmice mora samo odraditi posao. 

Grafika: Sofascore za IndexSport

Prvi gol zabio je Son Heung-min na asistenciju Harryja Kanea, a drugi Kane na asistenciju Sona. Treći pogodak je također Kaneovo djelo, ali je ovoga puta asistent bio Sergio Reguilon. 

Mourinho prerano zatvorio utakmicu

Ipak, West Ham se nije slagao s tom procjenom pa je do kraja prvog dijela imao nekoliko dobrih prilika, ali nijednu nije uspio završiti pogotkom.

U drugom dijelu Jose Mourinho je povukao svoju momčad i odlučio 45 minuta provesti čekajući da susret završi, ali na kraju je ostao bez dva boda.

Tri gola u 12 minuta

Veliki povratak West Hama krenuo je u 82. minuti kada je Fabin Balbuena zabio prvi pogodak West Hama na asistenciju Aarona Cresswella. 

Drugi pogodak West Hama bio je autogol Davinsona Sancheza u 85. minuti utakmice, a konačnih 3:3 golčinom je postavio Manuel Lanzini u 94. minuti utakmice. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više