Tragičar Palop: Oprost od navijača tražit ću tisuću puta



NAKON 17 godina ruski se CSKA prvi put našao među osam najboljih sastava u LP-u. Pobijedili su u Sevilli 2-1 nakon remija (1-1) u prvoj utakmici.

Utakmicu je u 55. minuti odlučio topovski udarac ljevonogoga japanskog veznjaka moskovske momčadi Keisukea Honde, kojeg je iskusni golman domaćih Andres Palop pacerski propustio u mrežu.

"Osjećam obvezu ispričati se. Toliko se ljudi nadalo uoči ove velike utakmice, a ja sam zakazao. Tražim oproštaj i tražit ću ga, ako treba, tisuću puta", rekao je 36-godišnji čuvar mreže dodavši:

"Honda je pucao snažno i lopta je imala neobičnu putanju. Svejedno, nema opravdanja. Morao sam to obraniti".

Jimenez: Udarce u stražnjicu podnosit ću stoički

Napadač Andalužana Alvaro Negredo priznao je da su Rusi nadmudrili španjolsku momčad, dok je odgovornost za poraz spremno preuzeo trener Manuel Jimenez:

"Rezultat je katastrofalan. Možemo se jedino ispričati našim navijačima. Gajili smo nade. Odgovornost za slabu igru i poraz preuzimam u potpunosti", rekao je Jimenez nastavivši:

"CSKA je vrlo dobra i organizirana momčad. Čekali su strpljivo svoje prilike i koristili ih. Naučio sam živjeti s kritikama, pogotovo vas novinara. Pokušat ću nastaviti najbolje što znam i opovrgavati svoje kritičare. Udarce u stražnjicu koje ću usput dobivati podnosit ću i dalje stoički".

Trener pobjedničke momčadi Leonid Slucki svoju je veliku pobjedu dočekao skromno:

"Bojali smo se cijelo vrijeme, svjesni Sevilline snage. Znali smo da nam mogu zabiti u bilo kojem trenutku. Nadali smo se i nastojali činiti što god smo mogli da se to ne dogodi. Uspjeli smo".

Pročitajte više