Trebotić najveći dobitak: Možemo biti samo bolji

"PSI se nisu uspjeli osvetiti za eliminaciju iz Europa lige", pišu rumunjski portali o utakmici Hajduka i bukureštanskog Dinama u turskom Beleku. Susret je završio 1:1, a strijelac za Hajduk bio je Dinko Trebotić koji slovi za Ibričićevog nasljednika. Potencijal vrijedan Hajdukove nove "desetke" pokazao je zabivši gol u 8. minuti utakmice za vodstvo Splićana, ali su Rumunji izjednačili pet minuta kasnije preko Konea.

> Video - Hajduk i Dinamo remizirali: Trebotić pogotkom opravdao "desetku"

"Bila je ovo teška i zanimljiva utakmica. Igrali smo dobro, ali mogli smo pobijediti. Najvažnije je da je sve prošlo bez novih ozljeda", rekao je Trebotić nakon utakmice za službene stranice kluba i dodao: "Mislim da ćemo svaku utakmicu biti sve bolji".

Maloča: Poginut ćemo u borbi za titulu

S njime se složio i njegov suigrač Mario Maloča koji je kao važna karika u obrambenom redu imao puno posla u trenucima dok je Dinamo napadao.


"Teren je bio nešto teži zbog kiše, a utakmica je bila naporna ali dobra. Možemo biti zadovoljni sa 1:1", rekao je Maloča, a onda se osvrnuo i na tijek priprema:

"Dosta dobro treniramo, radimo na igri prema naprijed da svi sudjelujemo u napadima. Treninzi su nam bitniji nego utakmice, a bit će još bolje kad nas trener počne osvježavati. Taktički stojimo puno bolje na terenu i mislim da ćemo biti još bolji".

Hajduk uoči nastavka HNL-a zaostaje za vodećim Dinamom pet bodova, a Maloča je najavio kako se njegova momčad neće predati: "Poginut ćemo u borbi za titulu do zadnjeg kola".

Pročitajte više