Trener Boltona ljut na suca: Klasnić i Kalinić ocijenjeni šesticama

BRITANSKI dnevnik The Times ocijenio je igru hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Klasnića sa šesticom u porazu njegovog Boltona u gostima kod Wolverhamptona 2:1 u 15. kolu Premiershipa.

Craddock i Milijaš postigli su pogotke za domaći sastav, a poraz Boltona samo je ublažio Elmander golom u 79. minuti. Klasnić je odigrao cijelu utakmicu za Bolton. Bio je vrlo aktivan u napadu, ali nije uspio iskoristiti dvije prilike za izjednačenje, kako navodi Times.

"Prvi pogodak domaćin je postigao iz evidentnog zaleđa. Možete prihvatiti pogrešku sudaca ako odlučuju nijanse, ali ovo je bilo šokantno, Craddock je bio dva metra u zaleđu. S druge strane, mi smo počeli igrati dobro tek nakon zaostatka 2:0. Trebali smo tako igrati od prve minute", zborio je menadžer Boltona Gary Megson.

Times je za igrača utakmice proglasio srpskog nogometaša Wolverhamptona Nenada Milijaša (dobio je ocjenu 8), strijelca za 2:0 u 63. minuti. Isto je učinio i Sky Sports koji je Milijašu dodijelio devetku, a našem Klasniću vrlo solidnu sedmicu.

Nikola Kalinić ostao je u Timesu bez ocjene, budući da je u dvoboju Blackburna i Liverpoola, koji je završio rezultatom 0:0, ušao u igru tek u 77. minuti. Pa ipak, mogao se proslaviti, budući da je imao dvije dobre prilike. Sky Sports ocijenio je Kalinića sa šesticom.

Pročitajte više