KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA

Trener Crvene zvezde prokomentirao remi sa Sheriffom, pitali ga za susret s Dinamom

Foto: EPA

BEOGRADSKA Crvena zvezda, potencijalni Dinamov suparnik u posljednjem pretkolu LP-a, na domaćem je terenu remizirala protiv moldavskog Sheriffa iz Tiraspola u prvoj utakmici 3. pretkola. Susret je završio 1:1.

Gosti su poveli u 33. minuti iz slobodnog udarca koji je s 20 metara precizno izveo Frank Castaneda, a Zvezda je uspjela izjednačiti u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena nakon gužve u 16-ercu. Strijelac je bio francuski napadač Lois Diony. Od 58. minute je srpski prvak igrao s igračem manje jer je Gabonac Guelor Kanga zaradio drugi žuti karton.

Utakmicu je prokomentirao Zvezdin trener Dejan Stanković.

"Očekivao sam ovakav dvoboj. Ekipa Sheriffa je puna talenta, brzine, ako ima prostora - igra. Sheriff ima stvarno ozbiljnu kvalitetu i brzinu, a mi nismo osvajali duge lopte u sredini. Primili smo jeftin gol iz glupog faula, poslije crveni karton... Momci su dali sve i nemam im što zamjeriti. Napadali smo s igračem manje, stvorili smo nekoliko prilika i poluprilika", rekao je Stanković i dodao:

"Ima još 90 minuta. Ući u Ligu prvaka nije lako, stvarno nije lako. Što se uzvrata tiče - borit ćemo se kao lavovi, kao da je 0:0. Nema nam druge. Gol u gostima više ne vrijedi kao prije, to nam daje dodatnu snagu da napadamo i probamo ostvariti dobar rezultat. Mogli smo i ovdje dati i drugi gol, ali napravili smo nekoliko grešaka. Mislim da se imamo čemu nadati. Ja vjerujem, a vjeruju i ovi momci. S ovakvom publikom kao večeras, kada su navijači prepoznali moment, da smo s deset igrača, oni su stali iza njih, dali vjetar u leđa, gurali cijelo vrijeme. Mogli smo da dati i taj gol... Idemo dalje, idemo dalje."

O mogućoj utakmici s Dinamom nije htio govoriti.

''Nemam što pričati o Dinamu dok se ovo ne završi'', poručio je.

Pročitajte više