HNL

Jovićević: Žao mi je samo što tata nije vidio današnji dan

Screenshot: Youtube

DINAMO je jučer s 3:1 slavio na gostovanju u Varaždinu, u utakmici 27. kola HNL-a, prvog kola nakon duge pauze zbog pandemije koronavirusa.

Pobjedu su hrvatskom prvaku donijeli Ademi, Petković i Marin, dok je za Varaždin zabio Obregon. Susret je odmah po završetku komentirao Igor Jovićević, trener Dinama.

"Ostvario mi se san. Prvo zato što sam postao trener Dinama, voljenog kluba, i drugo zato što je ovo prva pobjeda, nadam se nizu, i ona se ne zaboravlja. Kao prva ljubav. Što god da mi se u životu dogodi od današnjeg dana, ovaj trenutak nikad neću zaboraviti. Zahvalio bih svim prijateljima, obitelji, mami koja je gledala danas na televiziji i navijačima koji su nas bodrili", rekao je Jovićević pa je dodao:

"Žao mi je jedino što tata nije vidio današnji dan, ali siguran sam da je gledao odozgo i moramo ići dalje. Zadovoljan sam današnjom utakmicom."

Sve je moglo biti gotovo puno prije

Dinamo je bolje ušao u utakmicu i mogao je pitanje pobjednika riješiti u prvom dijelu, ali ipak se dogodilo da je zagrebačka momčad do samog kraja strahovala od gubitka bodova. 

"Pokazali smo lepršavu igru, demonstrirali našu ideju kroz brzi protok lopte, pogotovo u prvom poluvremenu kada smo mogli otići na više golova razlike. S padom koncentracije i energije dođeš u probleme jer je protivnik igrao po banki, s okomitim loptama i puno centaršuteva", rekao je Jovićević i dodao:

"Mi smo to preživjeli, bilo je zaista teških trenutaka za nas. Pokazali smo karakter i u tom segmentu igre. Imamo vremena za odmor i pripremu za Lokomotivu, za derbi, oni su na valu pozitivnih emocija. Radi se o vrhunskoj ekipi s odličnim trenerom i mislim da će biti jako dobra utakmica."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više