HAJDUK U EUROPI

Trener Hajduka: Možemo biti zadovoljni

Foto: Screenshot (Hajduk Digital)

HAJDUK je ispao iz Europa lige. Splitski klub odigrao je dobru utakmicu u Istanbulu protiv Galatasaraya, ali je izgubio 2:0 golovima u posljednjih 15 minuta. 

Ranije su iz ovog natjecanja ispali Lokomotiva i Osijek pa su sad Dinamo i Rijeka jedini hrvatski predstavnici u Europi.

U emisiji Hajduk Digital čuli smo prve izjave nakon utakmice.

Boro Primorac, voditelj akademije Hajduka i legenda kluba

Ovo je bila najbolja utakmica u zadnjih godinu dana. Stvarno sam zadovoljan kako smo igrali do zadnjih 15 minuta, kada smo pali. Šteta, mislim da smo imali bolje i izglednije šanse. Imali smo pet čistih šansi.

Hari Vukas, trener Hajduka

Čestitam Galatasarayu, mi smo izgledali dobro i namučili smo ih. Oni su nas pritiskali, ali i mi smo imali dobrih prilika. To su takve utakmice. U takvim situacijama moraš iskoristiti šanse koje ti se pruže. Na kraju smo imali individualne greške i kvalitetna ekipa nas je kaznila. Šteta, čestitao sam momcima, svi su dali maksimum, relativno dobro smo izgledali. Što prije trebamo zaboraviti ovu utakmicu, idu novi izazovi, ide prvenstvo, igramo već u nedjelju. Moramo nastaviti s ovako borbenim stavom. Možemo biti zadovoljni zbog kompaktnosti u sredini terena. Šteta što nismo zakomplicirali utakmicu, ali idemo dalje, okrećemo se budućnosti.

Jairo, igrač Hajduka

Mislim da je momčad igrala dobro do prvog gola. Imali smo i mi šanse, nismo ih iskoristili, a na kraju je odlučila njihovo iskustvo. Čestitam našoj ekipi na dobrom meču. Mi smo bili fokusirani i igrali još bolje nego što smo mislili obranu. Stvorili smo šanse, nemamo se čega sramiti, ali ostaje ti na kraju osjećaj da smo mogli više. Nismo se bojali i možemo biti ponosni. Znam da zadnjih godina nismo opravdali ime kluba, ali znamo da klub ima veliku povijest i svaki put kada izađemo na teren, pokušavamo biti vrijedni toga. 

Pročitajte više