LIGE PETICE

Trener Lazija: Ako gledate Serie A nakon Bundeslige, zapitate se: jeb*te, što je ovo?

Foto: EPA-EFE

LAZIO je pod vodstvom Maurizija Sarrija, jednog od najdominantnijih trenera današnjice kada je u pitanju postavljanje trendova, postao vrlo zabavna i atraktivna momčad. Ipak, gorku pilulu popio je u posljednjem kolu Serie A, kada ga je Roma razbila s 3:0.

Uoči nastavka prvenstva Sarri je na presici žestoko kritizirao talijanski nogomet. "Imam ideju i predodžbu zašto je Italija ispala, iako sam čuo neke blesave teorije. Italija je imala čak 35 udaraca protiv Sjeverne Makedonije, a primila je gol iz samo dva suparnička udarca", započeo je.

Nastavio je u oštrom tonu: "Mi smo 30-35 godina iza svih ostalih, ali nitko ne priča o infrastrukturi i pravim problemima. Kada se žalim na stanje travnjaka, kažu mi da se stalno žalim. Ako gledate utakmicu Bundeslige i prebacite na Serie A, upitate se: 'Jebote, što je ovo?'"

Lazio je vjerojatno ispao iz borbe za Ligu prvaka jer za četvrtoplasiranim Juventusom zaostaje 10 bodova. Puno je vjerojatnije da će se boriti za preostala mjesta u Europi s Romom i Atalantom. U subotu od 18 sati igra kod kuće sa Sassuolom.

Pročitajte više