NEYMAR

Trener PSG-a o Neymaru: A što da radim? Niti sam mu otac, niti sam policajac

Foto: EPA

NEYMAR se u petak navečer vratio nogometu nakon mjesec i pol stanke zbog ozljede tetive, ali u rutinskoj pobjedi protiv Lillea 2:0 nije se proslavio i trener Thomas Tuchel izvadio ga je nakon 64 minute.

Umjesto njega ušao je Kylian Mbappe, koji nije započeo utakmicu jer se nije osjećao dobro. Brazilac ga je pozdravio i odjurio u svlačionicu, ni ne pogledavši prema Tuchelu.

"Mnogi igrači odu odmah u svlačionicu nakon zamjene, a neki ostanu na klupi. Nisam vidio kako je odjurio jer sam pratio kako Mbappe prenosi nove instrukcije suigračima. Porazgovarat ćemo o tome interno", pokušao je smiriti situaciju Tuchel.

"Propustio je šest tjedana, a to je puno za takvog igrača. Nedostajalo mu je ritma, preciznosti i odlučnosti", prokomentirao je nastup svoje zvijezde njemački trener, kojem se nije svidjelo što je u vrijeme rehabilitacije otputovao u Madrid gledati Davis Cup, čiji je suorganizator njegov prijatelj i bivši suigrač iz Barcelone Gerard Pique.

"A što da radim? Niti sam mu otac, niti sam policajac", slegnuo je ramenima Tuchel komentirajući Neymarov izlet u Španjolsku.

Već za nekoliko dana Neymar će opet u Madrid, ovaj put s ostatkom momčadi, jer PSG u utorak gostuje kod Reala u Ligi prvaka. To objašnjava zašto mu je Tuchel jučer dao sat vremena na terenu jer ne bi bilo zgodno da hrđu od neigranja skida protiv takvog suparnika.

Pročitajte više