TRENUTAK KOJI JE OTKRIO SVU BIJEDU UNITEDA Pogledajte što rade Pogba i ostale Mourinhove zvijezde

Foto: Screenshot YouTube

NAKON 180 minute nogometa između Seville i Manchester Uniteda, momčad iz Andaluzije izborila je četvrtfinale Lige prvaka s ukupnih 2:1. Dovoljno za povijesni plasman na koji Sevilla čeka punih 60 godina, ali prema svemu viđenom u ovom dvomeču, slavni engleski klub trebao je doživjeti pravu katastrofu. U prvom susretu u Sevilli na vratima Uniteda čuda je radio vratar De Gea, ali na Old Traffordu ni on nije bio dovoljan da svojim bravurama zamaskira svu bijedu Mourinhove momčadi vrijedne skoro milijardu eura.
 
Mourinhov United doživio je krah. Portugalac je donedavno imao rezultat bez igre, a sad više nema ni rezultata. Nije sramota ispasti od bolje momčadi, a Sevilla je u ove dvije utakmice pokazala da je za klasu kvalitetnija ekipa od Uniteda, no ono što posebno brine svakog navijača Crvenih vragova činjenica je da su igrači u crvenim dresovima na travnjaku Old Trafforda izgledali zbunjeno i bezidejno, kao da su zalutali na utakmicu. Da je to doista bilo tako, za ilustraciju poslužit ćemo se detaljem koji se dogodio u sudačkoj nadoknadi.
 

Igrali su se posljednji trenuci utakmice, na semaforu je stajalo 1:2, a Paul Pogba primio je loptu na svojoj polovici. Umjesto da mu se suigrači otvore, da traže loptu, jer vremena za čudo ipak je bilo, Francuz nije imao pojma što napraviti s njom. Dok ju je vodio, suigrači su pokraj njega šetkali, posve nezainteresirani za sve što se događa oko njih i nisu ni pomišljali da bi pokušali odigrati neku akciju. Epilog svega je Pogbin pas u aut.
 
Podsjetimo, Manchester United, dakle, klub čije dresove nose Pogba i ekipa s ovog videa, u finalu Lige prvaka 1999. u sudačkoj nadoknadi protiv Bayerna napravio je spektakularan preokret i u samo minutu i pol preokrenuo je 0:1 u 2:1. Ta je momčad imala karakter, ova osim basnoslovno skupih ugovora nema ništa. 
 

Pročitajte više