Trezeguet opet ostao bez reprezentativnog poziva

IZBORNIK francuske reprezentacije Raymond Domenech opet je izostavio Davida Trezegueta s popisa 24 nogometaša kojima je uručio pozivnice za kvalifikacijski susret s Ukrajinom

Trezeguet je postigao 10 golova u 11 utakmica Serie A za Juventus ove sezone, ali nije popisu reprezentativaca od domaćeg poraza Francuske u susretu sa Škotskom u rujnu ove godine.

"Sjajno je startao u sezonu. On je dobar igrač, ali u momčadi vlada velika konkurencija. Osim toga, Europsko prvenstvo je tek za osam mjeseci. Imat ćemo dosta vremena da o tome raspravljamo. Nadam se da će nastaviti igrati u ovoj formi i da će biti sa nama na prvenstvu", lakonski je utvrdio francuski izbornik.

Veznjak Olympiquea iz Marseillea, Samir Nasri, koji je također igrao posljednju utakmicu za reprezentaciju protiv Škotske, oporavio se od virusa koji ga dugo vremena mučio i bit će u momčadi za prijateljski susret koji je na rasporedu s Marokom 16. studenoga, pet dana prije susreta s Ukrajinom.

Ako Italija ne pobjedi Škotsku, Francuzima trebati bod u Kijevu kako bi osigurali nastup na EP. "Uopće ne razmišljamo što će Talijani napraviti. Ne smijemo upasti u zamku i čekati što će se dogoditi u Glasgowu", zaključio je Domenech.

Francuska reprezentaciju za susret s Ukrajinom:

Vratari: Sebastien Frey (Fiorentina), Mickael Landreau (PSG), Ulrich Rame (Bordeaux).

Obrana: Eric Abidal (Barcelona), Sebastien Squillaci (Lyon), Patrice Evra (Manchester United), William Gallas (Arsenal), Francois Clerc (Lyon), Bakary Sagna (Arsenal), Lilian Thuram (Barcelona).

Vezni red: Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Arsenal), Mathieu Flamini (Arsenal), Claude Makelele (Chelsea), Jerome Rothen (PSG), Jeremy Toulalan (Lyon), Samir Nasri (Marseille).

Napad: Nicolas Anelka (Bolton), Karim Benzema (Lyon), Sidney Govou (Lyon), Thierry Henry (Barcelona), Florent Malouda (Chelsea), Franck Ribery (Bayern), Hatem Ben Arfa (Lyon).

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više