LIGE PETICE

Tuchel poludio na Neymara: Nemoguće, to se ne radi!

Foto: Gulliver / Getty Images

NEYMAR je napravio veliku glupost nakon što je PSG izgubio finale Kupa od Rennesa koji je senzacionalno osvojio trofej nakon izvođenja penala, iako je u finalu gubio 0:2 protiv velikog favorita. 

Neymar je zabio u regularnom dijelu i tijekom raspucavanja, ali nije bilo dovoljno i PSG je nakon četiri godine morao predati trofej pobjednika Kupa. 

Dok je išao na tribinu po utješnu medalju, izgubio je živce. Kako se vidi na snimkama koje su se pojavile na Twitteru, Neymara je razljutio navijač Rennesa koji ga je snimao mobitelom i onda mu nešto dobacio.

Neymar mu je prvo odgurnuo mobitel, a onda i zamahnuo šakom prema njemu i udario ga po licu. Veći incident spriječio je njegov mladi suigrač Moussa Diaby.

Kasnije, objavom videa koji je snimao napadnuti navijač Rennesa, ispostavilo se da je žrtva Neymarovog napada ustvari provokator koji je vrijeđao igrače PSG-a dok su se penjali u ložu pa je brazilski as tog kluba reagirao i stao u obranu sebe i suigrača.

Na snimci se čuje kako navijač Rennesa dobacuje igračima PSG-a: "Buffon, spor si... Kurzawa, ne želim tvoju čestitku... Evo i rasista Verrattija... Neymar, ti si gad i moraš naučiti igrati..."

Ali Neymarov trener Thomas Tuchel misli da ništa ne može opravdati potez njegovog igrača:

"To što je on napravio je nemoguće. Nisam vidio situaciju, ali su mi ispričali što je bilo. Mi moramo pokazati poštovanje, a ne ulaziti u svađe s navijačima i gledateljima, to se jednostavno ne radi!"

Pročitajte više