Transferi

Tuttosport: Juventus sprema senzacionalnu razmjenu u koju je uključen Mandžukić

Foto: EPA

MARIO MANDŽUKIĆ vjerojatno će u siječnju napustiti Juventus. Ovog ljeta hrvatski napadač odlučio je ostati u Torinu i pokušati se izboriti za minutažu kod novog trenera Maurizija Sarrija, ali nije se izborio ni za poziciju na klupi. 

Tuttosport javlja da će Juventus iskoristiti interes Manchester Uniteda za 33-godišnjeg Mandžukića i zahvaljujući tome, dogovoriti razmjenu s engleskim klubom. Uz Mandžukića na Old Trafford bi uz novčanu doplatu trebao i Emre Can, a Juventus bi dobio Paula Pogbu.

Francuski veznjak nesretan je u Manchester Unitedu jer se sa slavnim klubom ne bori za trofeje i ne igra Ligu prvaka pa želi otići u konkurentniji klub. U Juventusu je već bio, Talijani su ga upravo iz Uniteda doveli bez odštete, a zatim 2016. godine prodali za tada rekordnih 110 milijuna eura. 

Mandžukić i Can su otpisani ove sezone i Sarri ih uopće nije prijavio za Ligu prvaka. Hrvatski napadač u rujnu se povezivao s odlaskom u Katar, ali mu je i taj transfer propao. Tijekom ljeta navodno su ga uz United željeli Borussia Dortmund i Sevilla.

Pročitajte više