U Meksiku proslava zbog ispadanja iz lige

GLAVNA tema u meksičkom sportskom tisku je tragikomično slavlje nogometaša Cuernavace, koji su bili uvjereni da su ostali u ligi, no pokazalo se da im je netko javio krive rezultate ostalih utakmica.

Cuernavaca je kod kuće igrala 0:0 sa Cruz Azulom, a nakon završetka utakmice netko je igračima dojavio da su njihovi konkurenti Puebla i Chiapas izgubili, pa bi u tom slučaju ostali u ligi.

Nogometaši su otrčali počasni krug oko stadiona, svog kapetana Jorgea Jereza su u oduševljenju bacali u zrak, a našao se i šampanjac.

No, nakon eksplozije radosti uskoro je uslijedila posvemašnja tuga budući da su novinari utrčali u teren i izvijestili da je Puebla igrala neriješeno, a Chiapas pobijedio.

Cuernavaca je ispala iz lige, a zanimljiva je bilo i ozračje na stadionu Pueble, kluba koji se spasio od ispadanja. Tamo nije bilo ni počasnog kruga, ni šampanjca, jer je oko tisuću ljutitih navijača odmah po završetku utrčalo na teren i fizički nasrnulo na nogometaše Pueble koji su se zabarikadirali u svlačionici.

Pročitajte više