UFC

UFC i Lesnar su završena priča, Dana White objasnio gdje je zapelo

Foto: Getty Images / Guliver Image

PREDSJEDNIK UFC-a Dana White odlučio je definitivno okončati sve priče o povratku Brocka Lesnara pod okrilje svoje organizacije.

White je u razgovoru za TMZ rekao da su UFC i Lesnar završili jedno s drugim jer je borac prihvatio bolji ugovor s WWE-om u odnosu na ono što mi zaradio da se vratio mješovitim borbama.

"Ne znam u kojoj je to fazi, ali znam da je pregovarao o novom ugovoru s WWE-om. Uvijek sam imao dobar odnos s Brockom. Ali moraš biti mentalno spreman za borbu, biti joj potpuno posvećen. Ako nisi, bolje da se ne boriš. On je donio odluku i ona je ispravna", rekao je White, demantiravši da je razlog Lesnarova povlačenja slabašan televizijski ugovor.

O Lesnaru se dugo kalkuliralo kao o mogućem protivniku Daniela Cormiera. To je trebao biti superspektakl u kojem je bivša MMA zvijezda, a već godinama profesionalni kečer, trebao pokušati oduzeti šampionski pojas Amerikancu koji ga je oduzeo Stipi Miočiću.

No s vremenom je postalo jasno da od svega neće biti ništa, odnosno da je Lesnar koketiranje s UFC-om iskoristio da bi dobio bolje uvjete u WWE-u.

Zato je UFC organizirao revanš između Cormiera i Miočića koji će se održati 17. kolovoza u Anaheimu, na eventu UFC 241.

Pročitajte više