STIPE MIOČIĆ

UFC potvrdio: Dogovara se i treća borba između Miočića i Cormiera

Foto: Getty Images / Guliver Image

VELIKO pitanje bilo je što je idući korak za Miočića, ali i Cormiera nakon njihove posljednje međusobne borbe. 

Podsjećamo, američki borac hrvatskih korijena prije mjesec dana je nokautirao Cormiera te je time vratio pojas teške kategorije UFC-a u svoje vlasništvo i osvetio poraz od Cormiera od prije dvije godine. 

Dana White, predsjednik UFC-a, bio je gost u emisiji Barstool Sportsa. Tamo je komentirao aktualna zbivanja u MMA svijetu te je potvrdio kako se dogovara i još jedan nastavak velike trilogije: "Stipe je dobio puno udaraca prošlu borbu i još uvijek se oporavlja. Ima puno ožiljaka. Kad bude skroz spreman, dogovorit ćemo treću borbu protiv Cormiera, sve ovisi o njemu i njegovom zdravlju."

Nema sumnje kako je Cormier zaslužio revanš, a UFC ga ovako želi zadržati u organizaciji. Naime, vrlo je izvjesno da bi se Cormier u bilo kojem drugom scenariju osim ponovne borbe za titulu umirovio. 

Ovo je loša vijest za borce poput Francisa Ngannoua, Juniora dos Santosa i drugih koji su se nadali šansi za titulu u dogledno vrijeme. S obzirom na to da se oba borca i dalje oporavljaju, a raspored UFC-a je prilično ispunjen do kraja godine, ova borba trebala bi se održati nekad u 2020. godini. 

Pročitajte više