Uspješno predstavljanje Dubrovnika u Strasbourgu

STALNO predstavništvo Republike Hrvatske pri Vijeću Europe u suradnji s Ministarstvom prosvjete i športa priredilo je danas u prostorijama Vijeća Europe u Strasbourgu predstavljanje 16. europske konferencije o športu koja će se od 24. do 26. rujna 2003. održati u Dubrovniku.

Predstavljanje je upriličeno u tijeku redovite Skupštine Organizacije za razvoj športa (CDDS) i nazočilo mu je više od 150 sudionika iz četrdesetak europskih zemalja te gostiju iz Japana.

Uz prigodan film o Hrvatskoj i Dubrovniku u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi mnogi sudionici su najavili dolazak u Dubrovnik i to ne samo u vrijeme konferencije.

Među brojnim gostima predstavljanju Dubrovnika kao grada domaćina Europske konferencije o športu nazočili su i predsjednik Organizacije za razvoj športa Vijeća Europe George Walker i glavni direktor Direkcije za školstvo, kulturu, mladež i šport Vijeća Europe Benedik Rugaas. Oni su našem veleposlaniku Nevenu Madeyu rekli da je predstavljanje Dubrovnika jedno od najuspješnijih i po sadržaju i po broju posjetitelja.

Pročitajte više