VIDEO Sevilla minimalno protiv Lyona

Foto: Getty Images / Guliver Image

SEVILLA je pobijedila Lyon 1:0 u 2. kolu Lige prvaka i s Juventusom dijeli prvo mjesto skupine H. Strijelac jedinog gola na susretu bio je Wissam Ben Yedder u 52. minuti, a pobjeda bi bila i uvjerljivija da je Luciano Vietto zabio iz najstrože kazne u 69. minuti.



Aktualni pobjednici Europske lige staloženo su otvorili susret i pokušali kontrolirati utakmicu posjedom lopte, no bez konkretnijih prilika. Iako su imali deset posto vremena više loptu u nogama, uspjeli su tek jedanput zapucati na gol Lyona, naspram tri udarca gostiju.

No već pri početku drugo dijela uspjeli su zabiti, pokazalo se, odlučujući gol. Luciano Vietto sjajno je spustio dugu loptu pred gol Lyona, a Wissam Ben Yedder hladnokrvno je zakucao glavom za 1:0 u 52. minuti.

U 69. minuti Sevilla je mogla odlučiti susret, ali asistent Luciano Vietto propustio se upisati u strijelce s bijele točke. Obrana Lyona srušila je Samira Nasrija, a sudac je dosudio najstrožu kaznu. Vietto je preuzeo odgovornost i opalio loptu na tribinu.



Sevilla je sačuvala minimalnu prednost do kraja utakmice i uoči dvije utakmice protiv Dinama dijeli prvo mjesto skupine H s Juventusom.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

 


Kretanje rezultata:

90. minuta: Kraj.

70. minuta: Dvostruka zamjena za Lyon, ušli su Valbuena i Kululu umjesto Yange-Mbiwe i Fekira.

69. minuta: Luciano Vietto promašio je jedanaesterac.

59' Vicente Iborra zamijenio je Vazqueza.

 


52. minuta: GOOOOOOOL Seville! 1:0, strijelac Wissam Ben Yedder. Luciano Vietto glavom je spustio dugu loptu pred gol, a Ben Yedder natrčao i glavom zakucao za vodstvo domaćina.

46' Počeo je drugi dio, ozlijeđeni Lyonovi igrači susret gledaju iz naslonjača.

 

 


45. minuta: Nakon prvog poluvremena nema golova na stadionu Sanchez Pizjuan.

0. počela je utakmica u Sevilli.

Pročitajte više