Van Persie potpisao novi ugovor: Nikad neću otići iz Arsenala!

ROBIN VAN PERSIE obećao je da će završiti karijeru u Arsenalu i potpisao novi dugogodišnji ugovor s Topnicima, informacija je koja se danas pojavila na službenim stranicama Arsenala. Engleski novinari nagađaju kako će Van Persie imati plaću 80.000 eura tjedna, što znači da je postao jedan od najbolje plaćenih igrača na Emiratesu. No, nitko nije uspio doći do informacije na koje je razdoblje Van Persiejev novi ugovor potpisan, odnosno na koje se razdoblje 25-godišnji nizozemski napadač obećao Arsenalu.

"Previše volim ovaj klub"

"Moje srce je s Arsenalom i ne mogu se zamisliti u bilo kojem drugom dresu. Previše volim ovaj klub. Pogledajte samo posljednjih pet godina i napredak koji sam pokazivao iz sezone u sezonu, podršku koju mi je pokazao šef i svi u klubu, kao i navijači i suigrači - siguran sam da je ovo prava odluka", kaže Van Persie.

Brzonogi Nizozemac kojeg je Wenger isticao kao budućnost svjetskog nogometa i predviđao da će se razviti u najboljeg napadača današnjice imao je problema s ozljedama koje su kočile njegov razvoj. No, u novu sezonu Van Persie ulazi zdrav i nada se da je Arsenalova mlada momčad napokon dovoljno zrela da podigne neki pehar.

Wenger: Robin može postati jedan od Arsenalovih velikana

"Imamo menadžera svjetske klase, svlačionicu krcatu vrhunskim mladim igračima, stadion na kojem nam većina klubova zavidi i odlične navijače. Pred Arsenalom je svijetla budućnost, a ja želim biti dio te budućnosti", kaže Van Persie.

Arsene Wenger samo je kratko komentirao da je fantastična vijest što se Robin dugotrajno odlučio obvezati prema Arsenalu. "On je darovit igrač. Ima talent i golgetersku sposobnost koja može odlučiti utakmicu na najvišoj razini. Već smo mnogo puta vidjeli za što je sve sposoban na nogometnom terenu, ali tek mu je 25 godina i pred njim su velike stvari. Ima potencijal da postane jedan od Arsenalovih velikana", kaže Wenger.

Pročitajte više