Supersport HNL

Ovo je HNL momčad kola. Uz Dinamo dva igrača ima i najugodnije iznenađenje prvenstva

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

MINIMALNIM slavljem Slaven Belupa nad Rijekom na Rujevici zaključeno je peto kolo Supersport HNL-a, u kojem su napokon odigrane sve utakmice. Prema Sofa Scoreu, najbolji pojedinac susreta bio je golman Slavena Antun Marković, koji je mrežu sačuvao netaknutom i u svom trećem ovosezonskom nastupu te se našao u momčadi kola. 

Najučinkovitiji u petom kolu bili su igrači Dinama koji su s 4:1 razbili Hajduk na Maksimiru u poprilično jednostranom derbiju, nakon niza daleko neizvjesnijih, a u momčadi kola našla su se dvojica iz svlačionice Modrih koji nisu bili strijelci, Josip Mišić i Boško Šutalo. 

Uz Dinamo, i Varaždin je dao dvojicu igrača. Tu je, naravno, junak remija s Osijekom Fran Brodić, koji je u igru na Gradskom vrtu ušao u 61. minuti, ali je do kraja uspio zabiti i asistirati, te njegov suigrač Tonio Teklić. Brodić je s 8.1 ujedno i najbolji igrač kola.

Među ostalim članovima najbolje momčadi petog kola su još: Krešimir Krizmanić (Gorica), Stefan Perić (Šibenik), Mato Miloš (Osijek), Lindon Selahi (Rijeka) te dvojac iz Lokomotive Ivan Milićević i Sandro Kulenović.

 

Pročitajte više