Bio bi to Realov posao stoljeća: U senzacionalnoj razmjeni desetki stiže jedan od najboljih na svijetu?

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL MADRID ima plan za dovođenje Edena Hazarda, javlja Marca, list blizak madridskom klubu. 
 
"Njegov odlazak iz Engleske u Španjolsku je neizbježan", tvrdi Marca i navodi da Chelsea, klub za koji Hazard nastupa, nije spreman za pregovore, ali da Belgijac želi u Madrid.
 
U Realu su već razgovarali s njegovim agentima i dobili pozitivne signale, a planiraju ga dovesti kroz senzacionalnu razmjenu. Naime, Antonio Conte u Chelseaju bi volio vidjeti Jamesa Rodrigueza i Real mu je spreman to omogućiti. 
 
James se u Realu, koji ga je doveo za 80 milijuna iz Monaca nakon Svjetskog prvenstva na kojem je bio najbolji strijelac, nije snašao. Kod Zidanea je u drugom planu i želi napustiti klub. Odlazak u momčad koja će vjerojatno osvojiti naslov engleskog prvaka obradovao bi Kolumbijca koji se ranije povezivao s prelaskom u Manchester United.
 

 
S druge strane, u Realu u Hazardu vide novu zvijezdu i Ronaldovog nasljednika. Godina je izbora u madridskom klubu, a Luis Figo i Cristiano Ronaldo dokaz su da u takvim situacijama u Real stiže kapitalac. Madriđani bi uz Rodrigueza u London morali poslati i nekoliko desetina milijuna eura, ali bi barem dobili igrača na kojem bi Zidane mogao graditi momčad.
 

 

Pročitajte više