Veliko slavlje u Zadru: Još nedavno su bili u svađi, a sad zagrljeni pjevaju

Foto: Instagram

MATE PAVIĆ nakon četiri godine vratio se u Davis Cup reprezentaciju Hrvatske. Iako nije osvojio bod u igri parovi, donio je sjajnu atmosferu.

U preostala četiri meča bio je vođa navijača, nakon odlučujuće Bornine pobjede napravio je show na terenu i poveo "Dalmaciju", a i kasnije je na proslavi u restoranu bio zadužen za dobru atmosferu.

Najzanimljiviji trenutak slavlja bio je kada su Pavić i izbornik Željko Krajan zagrljeni zajedno zapjevali "Moju domovinu".

 

Njih dvojica još početkom ove godine bili su u svađi koja je trajala od 2014. godine jer je Pavić htio zakasniti tri dana na jedno reprezentativno okupljanje. 

Nakon toga reprezentacija je bila bez Pavića koji je u međuvremenu postao i prvi tenisač svijeta u konkurenciji parova. Ipak, nakon posljednjih Matinih uspjeha na Touru došlo je do novih razgovora između izbornika i najboljeg hrvatskog igrača parova, a ishod razgovora je oduševio navijače - Pavić se vratio u reprezentaciju za polufinale protiv SAD-a.

Snimke iz Zadra pokazuju da se u momčad uklopio kao da nikad nije ni napravio reprezentativnu pauzu. A i izbornik izgleda oduševljeno što u momčadi ima takvog igrača i zabavljača...

Pročitajte više