MMA

VIDEO Cro Cop opet ismijava Ishiija: "Ove majstorije ne mogu svi shvatiti"

Foto: screenshot

OTKAKO je zbog moždanog udara morao prekinuti borilačku karijeru, Mirko Filipović posvetio se mentoriranju boraca, držanju seminara i - nogometu.

>>>Cro Cop objavio video s nogometa: "Zovu me europski velikani, moram ih odbiti"

Svako malo Cro Cop na svojem profilu na Facebooku objavljuje snimke čiji je glavni junak Satoshi Ishii, Japanac koji se odrekao državljanstva kako bi mogao nastupati pod hrvatskom zastavom.

On je nevjerojatni nogometni antitalent, a Mirko se nimalo ne ustručava šaliti se na njegov račun pred cijelim svijetom. To je činio sinoć, tako je nastavio i danas.

Nakon videa na kojem Mirko i prijatelji igraju nogomet, a Ishii prima gol "kroz uši" i zbunjeno gleda što se dogodilo, počastio je fanove još jednom golmanskom "majstorijom" svojeg orijentalnog prijatelja.

"Satoshijeve majstorije, 2. dio! Moram vas obavijestiti da sam nakon svih poziva koje sam primio odlučio zamoliti Satoshija da održi seminar za golmane. Satoshi je pristao, ali samo za one koji brane u 1. ligi jer smatra da njegov stil i sitne majstorije nevidljive golom oku nižerangirani golmani neće shvatiti", u standardno šaljivom stilu napisao je Cro Cop uz snimku koju možete vidjeti ispod.

Pročitajte više