REAL MADRID

VIDEO Bale je čak i na proslavi naslova pokazao da ga baš boli briga za Real

Foto: Twitter

GARETHU BALEU jučer je bio dan iz snova. Velšanin je proslavio 31. rođendan, a najbolji poklon dali su mu njegovi suigrači osvojivši naslov prvaka Španjolske.

Evo kako je Bale "slavio" sa suigračima

No njega kao da to uopće nije zanimalo. Dok su Luka Modrić i ekipa slavili titulu, Bale je stajao sa strane i jedva čekao da cijela ceremonija završi. Bio je u drugom planu i djelovao potpuno nezainteresirano, kao i posljednjih mjeseci u Madridu.

Pogledajte snimke:

Javno se sprda s klubom i nije ga sram

Poznato je da je Velšanin u nemilosti Zinedinea Zidanea koji ga je ostavio na klupi šestu utakmicu zaredom. Bale je u posljednjih tjedan dana u dva navrata pokazao da ga nije briga za suigrače i klub koji ga bogovski plaća da sjedi na klupi.

Tako je prije tjedan dana u susretu Reala i Alavesa glumio da je zaspao na klupi te usput stavio zaštitnu masku preko očiju. Samo tri dana kasnije, dakle početkom ovog tjedna, velški se napadač na utakmici protiv Granade na klupi smijao, zijevao i gledao kroz dalekozor koji je napravio od toaletnog papira. Navijači su bijesni na njega.

Osim povijesno visoke odštete koju je platio za njega 2013., kada je Tottenhamu dao 101 milijun eura i tako učinio Balea prvim nogometašem u povijesti za kojeg je plaćen deveteroznamenkasti iznos, Real Baleu daje 17 milijuna eura plaće svake godine. Ukupno je, dakle, na njega do sada potrošio 220 milijuna eura, ali bez premija i bonusa. Ako se nešto drastično ne promijeni, čini se da je skorašnji rastanak neminovan.

Bale je ove sezone odigrao samo 20 utakmica i zabio mizerna tri gola, dok je ukupno za Real u sedam sezona nastupio 251 put i postigao 105 pogodaka. U Madridu je osvojio sve što se može osvojiti, ukupno 13 trofeja.

Pročitajte više