Hrvatska - Slovačka

VIDEO Hrvatska stigla na Rujevicu: "Igra na neriješeno nikad ne završi dobro"

Foto: Index

U SUBOTU Hrvatska igra posljednju utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Modriću i društvu na Rujevici protiv Slovačke potreban je bod. 

Susret sa Slovacima uoči prvog treninga na Rujevici najavili su Mario Pašalić i prvi vratar reprezentacije Dominik Livaković.

"Jučer smo se okupili u Zagrebu i s velikom emocijom odradili humanitarnu akciju. Danas smo stigli u Opatiju, sad smo na Rujevici da se na najbolji način pripremimo za utakmicu", rekao je Pašalić.

"Bod nam je dovoljan, ali znamo da kad se igra na bod nikad ne završi dobro. Moramo ići na pobjedu. Nama igračima nisu zanimljive kalkulacije, mi se ne zamaramo time. Slovaci mogu proći, dolaze napaljeni, čeka nas teška utakmica", dodao je veznjak Atalante.

Livaković: Svi znamo koliko je Hamšik dobar...

Livaković će na gol, a još se ne zna tko će igrati u obrani jer za ovu utakmicu Dalić ne može računati na Dejana Lovrena i Domagoja Vidu, standardni stoperski par.

"Tko god bude igrao, dobro će ih zamijeniti. Imamo jako kvalitetne igrače", rekao je Livaković koji je u nedjelju s Dinamom protutnjao Rujevicom protiv Rijeke (5:0). "Nadam se da će tako biti i sa Slovačkom iako Slovaci imaju jaku momčad, svi znamo koliko je Hamšik dobar."

Livaković je s Josipom Čondrićem kupio automobil legendarnom treneru golmana Željku Nježiću.

"To je ništa u odnosu na ono što je zaslužio. Kad smo čuli da mu se automobil pokvario i da mu je rođendan, odmah smo reagirali. Bilo je malo suza..."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više