VIDEO Je li moguće da je VAR Tottenhamu poništio ovaj gol?

Foto: Getty Images/Guliver Image

TOTTENHAM je sinoć u 32. kolu Premiershipa izgubio od Sheffield Uniteda 3:1 i tako vjerojatno izgubio sve izglede za plasman u Ligu prvaka.

Sheffield je slavio golovima Bergea (31.), Mousseta (69.) i McBurnieja u 84. minuti, a poraz Spursa ublažio je Kane tek u 90. minuti.

No, tko zna kako bi susret završio da kod vodstva domaćina 1:0 gostima nije poništen, čini se, potpuno regularan gol. Samo dvije minute nakon Bergeova gola Lucas Moura se sjurio prema šesnaestercu domaćina. Okružen trojicom igrača Sheffielda Brazilac je pao i dok je padao, jedan ga je igrač Sheffielda napucao u rame.

Lopta se odbila do Kanea, koji je lažnjakom izbacio čuvara i plasirao loptu u gol za 1:1. Igrači Sheffielda bili su ljuti sami na sebe, a nikome nije palo na pamet da reklamira nekakvo igranje rukom. No, upravo to vidjeli su suci u VAR sobi te je gol, nakon kraćih konzultacija, poništen zbog Mourina igranja rukom.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku poništenog gola i odluke VAR-a možete pogledati OVDJE.

 

Jose Mourinho je bio strašno ljut nakon utakmice i jedva se suzdržavao.

"Ne mogu reći ono što mislim jer će me suspendirati. Nemojte me ništa pitati jer ne mogu ništa reći. Volio bih, ali ne mogu", kazao je Mourinho.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više