Video - Kovač: Anderlecht je slab, Mandžo im je morao zabiti



NEBROJENO puta viđen scenarij sinoć su nam opet priuštili Dinamovi igrači. Modri su bili bolji, dominirali su, ali se na kraju Anderlecht vraća kući s tri boda.

Nakon još jedne gorke večeri Modrih, svoja razmišljanja s novinarima je podijelio Robert Kovač.

"Oni su opalili po golu i zabili nam dva pogotka, ne znam kako se to može dogoditi. U prvom dijelu smo bili bolji i željeli smo tako nastaviti igrati, ali čim smo izašli na teren u nastavku nam je pala igra. Pala nam je i koncentracija, oni su tada počeli igrati i to nam se ne smije događati", misli iskusni stoper.

Kako je odigrao Anderlecht?

"Anderlecht je bio slab, ali mi smo kiksali i oni su iskoristili dvije šanse. Takve stvari nam se ne smiju događati u Europi, svaka greška se skupo plaća i mi smo to danas osjetili. Imali smo u prvom poluvremenu veliku priliku Mandže, a nakon toga ne možemo reći da smo imali neku izglednu priliku."

Hoće li ovaj poraz poljuljati Dinamovu svlačionicu?

"Još je dosta utakmica ostalo, ali nas boli ovaj poraz jer smo bili bolja momčad. Dobro smo odigrali, kombinirali i sve je to lijepo, ali oni sad imaju tri boda, a mi nula."


Kako mu se učinilo suđenje?

"Mislim da je sudac mogao bolje suditi, nije nam sviran penal. Kad je već bilo toliko sudaca, očekivao sam da će bolje odraditi posao. Prekršaj na Mandžukiću je trebao biti penal, to je peti sudac morao vidjeti. Ne znam zašto su ga uopće stavili tamo, samo da ga plaćamo bez veze", iskren je Kovač.

I Etto se kao i svi čude golu kojeg je Butina primio iz slobodnjaka.

"Morali smo zabiti gol jer smo igrali dobro i imali prilike. Ne možemo si ovo dopuštati u Europi, čim ne zabijete slijedi kazna. Ne smijemo iz ovakvog slobodnog primiti gol. Nakon toga kao da je za nas utakmica bila gotova iako smo imali još vremena. No, ovo je tek prvo kolo, moramo dignuti glave", misli Etto.

Milan Badelj nije htio previše analizirati uzroke poraza.

"Jako smo razočarani, teško je odmah sad reći zašto nismo slavili. Nismo zabili kad treba, a u nezgodno vrijeme smo primili gol. Jako nam je žao, ali još pet utakmica je pred nama", kaže Badelj.

Pročitajte više