LIGE PETICE

VIDEO Navijač Nottinghama snimao Carraghera. Legenda Liverpoola je poludjela

Screenshot: Twitter

JAMIE CARRAGHER (44), umirovljeni nogometaš i danas stručni komentator Sky Sportsa, prošli vikend je na utakmici četvrtog kola Premier lige između Nottingham Foresta i Tottenhama (0:2) na stadionu City Ground uzeo mobitel iz ruke jednog navijača Nottinghama, što je snimljeno te objavljeno na društvenim mrežama.

Vidljivo je kako je Carragher isprva s osmijehom reagirao na razna dobacivanja dok se spuštao niz stepenice na tribini, no zatim je mladiću iz ruke iščupao mobitel kojim ga je snimao. Navijač je pokušavao vratiti mobitel, no Carragher nije puštao. Umiješao se i zaštitar i na kraju je Carragher otišao.

"Osiguranje me je pratilo s jednog dijela stadiona na drugi. Prolazili smo pokraj glasnih navijača, koji su nešto dobacivali. Što se mene tiče, nitko nikome nije namjeravao nauditi", poručio je Carragher nakon incidenta.

Ronaldo je autističnom dječaku izbio mobitel iz ruke

Događaj podsjeća na onaj iz prošle sezone kada je Cristiano Ronaldo izbio mobitel iz ruke 14-godišnjeg autističnog dječaka nakon utakmice Evertona i Manchester Uniteda na Goodison Parku. Dječak je snimao igrače na putu do svlačionice, a Portugalac je bio ljutit zbog poraza.

"Ronaldo se ispričao i rekao da nije napravio ništa loše. Rekao je da nije ozlijedio ni ubio nikoga. To me jako naljutilo i pitala sam ga: 'Udaranje mog sina, od čega mu je ostala masnica, nije ozljeđivanje?"' ispričala je majka dječaka Sarah Kelly za britanski Mirror.

Pročitajte više