Video: Nizozemski narančasti tenk probija Talijane i Francuze

NIZOZEMCI su zabrinuti formom svojih napadača uoči skorašnjeg Eura pa bi reprezentaciji mogli poslati dodatno pojačanje. Robusnom Ruudu van Nistelrooyu u napadu bi se mogao pridružiti još robusniji kolega, a riječ je, ne biste vjerovali, o pravom pravcatom tenku.

Tulipanima je jasno da bi u skupini s Italijom, Francuskom i Rumunjskom jako dobro došao kakav as iz rukava koji doslovno gazio protivničke obrane. Čak bi i žestoki Marco Materazzi ili Lilian Thuram teško izlazili na kraj s ovakvim sporim, ali ubojitim "igračem".

Inače, Nizozemci su narančasti tenk koristili na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. Dvojac koji je tenkom krenuo na Njemačku prije dvije godine, bio je ljutit zbog odluke organizatora da se nizozemskim navijačima zabrani nošenje narančastih šljemova na utakmicama. U tenku su skrili i napadača Willyja van de Kerkhofa koji su '70-ih godina igrao za reprezentaciju kako bi doveli pojačanje svojoj momčadi. No, strogi Nijemci su ih zaustavili na granici i nisu im dali proći, a veseli dvojac je čak završio u policijskoj postaji. Koliko je Nizozemcima na tom prvenstvu bio potreban tenk, svjedoči i činjenica da u već u šesnaestini finala ispali od Portugala.

Još se ne zna hoće li se momci za ovaj Euro na lukaviji način probati dokopati Švicarske i tako svojim miljenicima dovesti veliko pojačanje od kojega strepi svaka protivnička obrana.

M.Pa.
Foto: dumpert.nl

Pročitajte više