DINAMO - MANCHESTER CITY

VIDEO Ovako su Dinamovi navijači dočekali utakmicu desetljeća na Maksimiru

Foto: Marko Lukunić / Pixsell, GNK Dinamo, Index

DINAMO večeras od 18:55 dočekuje Manchester City u posljednjem kolu Lige prvaka. Hrvatski prvak još može proći skupinu, ispasti ili otići u nokaut-fazu Europa lige.

>>>Ako idete na utakmicu ili ćete je pratiti negdje drugdje, šaljite nam videa i fotografije priprema i navijanja na desk@index.hr ili u inbox Facebook stranica Index Sport i Index.hr.

Ovako smo pratili atmosferu do utakmice:

17:30 Sat i pol do utakmice!
Navijači se počinju skupljati oko stadiona, već nastaju gužve.

VIDEO/Atmosfera kod Maksimira prije utakmice Dinama i Cityja

17:00 Navijači Cityja: "Nije nas briga za rezultat, glavno da svi uživaju večeras. Dinamo ima dobre šanse, nama je najvažnije da se mladi igrači pokažu u dobrom svjetlu i oni koji manje igraju."

16:35 - Dobili smo obavijest da više nema ulaznica za utakmicu. Dinamo će bodriti više od 30 tisuća navijača.

13:45 - Englezi bez obilježja hodaju po gradu, ali može ih se prepoznati po Stone Islandu i ostalim huliganskim markama. Nema pjesme ni bilo kakvog drugog isticanja. Policija patrolira ulicama, najviše ih je na Trgu bana Jelačića. Dinamovim navijačima ni traga. 

13:00 - U gradu ne izgleda da ima puno navijača Cityja. Viđena je jedna grupica od šest navijača koji su izvjesili transparent. 

12:00 - Dinamo večeras i na zagrebačkom Adventu sprema provod za navijače. U centru Zagreba podiže se veliki videozid na kojem će posjetitelji Adventa i navijači Dinama moći uživo gledati Dinamov meč desetljeća. 

11:00 - Na utakmicu dolaze mnogobrojni skauti europskih klubova kao i prvi čovjek europskog nogometa, predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin. 

10:00 - Južna tribina rezervirana je za engleske navijače. U Zagreb dolazi nekoliko stotina navijača Manchester Cityja. 

Na Indexu uživo možete pratiti navijačku atmosferu prije, tijekom i poslije velike utakmice.

City neće igrati u najjačem sastavu, ali je svejedno veliki favorit na Maksimiru. Stadion je gotovo rasprodan, više nema karata za zapad, istok i sjever dolje, a preostalo je još samo nešto sitno ulaznica za sjever gore.

Ulaznice danas možete kupiti od 11:00 do 19:40 (do kraja prvog poluvremena) na blagajni stadiona Maksimir. 

 

Pročitajte više