BAD BLUE BOYSI U PLZENU

VIDEO Pogledajte kako su Boysi šipkama pokušali provaliti na stadion

Foto i video: Index

NEVJEROJATNE scene u Plzenu. Češka policija, unatoč najavi da na utakmicu Dinama protiv Viktorije iz Hrvatske dolazi više od 500 Bad Blue Boysa bez ulaznice za utakmicu, nije bila spremna za očekivani scenarij. Dva sata prije povijesne utakmice za Dinamo Boysi su stigli pred stadion. U korteu ih je bilo više od 1500.

Vođe Bad Blue Boysa na putu prema stadionu preko megafona su najavili da svi planiraju ući na stadion. 

Podsjetimo, Dinamo je za utakmicu dobio 367 ulaznica za svoje navijače, pet posto od ukupnog kapaciteta stadiona, sukladno pravilima Europa lige.

Policije je bilo premalo, a postavljene ograde pred stadionom izgledale su smiješno pred razularenom masom Boysa koji su inzistirali da uđu unutra.

U sekundi su ograde završile u zraku. Boysi su naoružani bakljama i šipkama krenuli prema ulazu. Policija na konjima pokušala ih je zaustaviti, ali Boysi su prema njima bacali boce, petarde, baklje i dijelove rastavljene ograde. Posustali su tek kad je krenulo pendrečenje. Policija ih je stjerala u kanal pored rijeke. Prije toga navijači su uspjeli iskriviti i razbiti sve prepreke do stadiona te su šipkama pokušali razvaliti ulazna vrata.

>>> POGLEDAJTE VIDEO KOJI SMO SNIMILI U ŽIŽI KAOSA U PLZENU.

>>> POGLEDAJTE TRENUTAK KADA SU BOYSI KRENULI PROVALITI NA STADION I IZAZVALI TUČNJAVU

Pročitajte više