LIGE PETICE

VIDEO Rebić strijelac i asistent u dramatičnoj pobjedi Milana

Foto: Profimedia

ANTE REBIĆ postigao je gol u 79. minuti utakmice 8. kola talijanske Serie A, u kojem je Milan bio gost kod Empolija. Bio je to gol za vodstvo aktualnih prvaka 1:0, Rebićev treći ove sezone, a postigao ga je tek šest minuta nakon što je ušao u igru nakon dulje pauze zbog ozljede i to kao zamjena s klupe za Oliviera Girouda. U dramatičnoj utakmici Milan je stigao do tri boda uz slavlje 3:1.

Nakon što je Rebić zabio na lijepo dodavanje kojim mu je loptu predao Rafael Leao, Milan je prednost branio sve do druge minute sudačke nadoknade, kada je Nedim Bajrami zabio za 1:1. Uslijedila su još dva gola, oba u mreži domaćina.

Prvo je Fode Ballo-Toure u 94. pogodio za novu prednost Milana, a onda je u 97. Rebić vratio uslugu asistentu kod svog gola. Leao je pogodio za 3:1 nakon što je kontrolirao loptu preko pola terena i lobom zabio za priključak momčadi za vrh ljestvice.

VIDEO: Arena Sport

Milan, suparnik Dinama u skupini E Lige prvaka, ovim rezultatom stigao je do pete pobjede u sezoni, a njom i do trećeg mjesta ljestvice.

Pročitajte više