Ronaldinhom protiv Zike, bijede i štrajkova: Evo kako vas legenda mami na Olimpijske Igre u Rio

Screenshot: Youtube

SLAVNI brazilski nogometaš Ronaldinho jedan je od najpoznatijih ambasadora svoje zemlje u svijetu i zato je idealan promotor Olimpijskih igara u Riju. Jasno je to i proizvođaču sportske opreme koji ga je angažirao za reklamu uoči početka Igara, a bivši nogometaš Barcelone dobio je sporednu ulogu.

Zagonetni čovjek izgubi novčanik u jednoj od favela "božjeg grada", pronađe ga dječak koji je glavni protagonist reklame i pokuša mu ga vratiti, no u baš u trenutku kad mališan konačno dozove čovjeka na motoru, u priču se umješa policija i pomislivši kako je dječak ukrao novčanik započne potjeru.

Dječak na koncu ipak uhvati Ronaldinha prije policije i uruči mu novčanik, a sve završi partijom nogometa na Copacabani.

Brazilci će izgleda uspjeti organizirati drugo veliko natjecanje u samo dvije godine, a ove Igre, baš kao i Mundijal prije dvije godine, proći će u sjeni socijalnih nereda, političke i gospodarske nestabilnosti i raznih boleština, konkretno pod prijetnjom virusa Zike koji je ususret Igrama već zarazio nekoliko sportaša.

Pročitajte više