Video: Vox populi podijeljen - Biliću (ne)odlazi!

INDEXOVA kamera pipajući puls naroda uhvatila je i "kapitalce" koji su govorili o razuzdanim reprezentativcima i omiljenom izborniku: Relju Bašića i Ratka Rudića.

Siniša Pavić je potvrdio da je pravi renesansni tip: osim što je priznati gastronom, TV-kritičar i književnik, dokazao se i kao vrstan poznavatelj hrvatskih nogometnih (ne)prilika, dok se pjevač u usponu Ino Klasan istakao kao najradikalniji Bilićev kritičar od svih ispitanika.

Građani su izrekli prilično oprečne, ali svakako zanimljive opservacije o razuzdanim reprezentativcima i omiljenom izborniku nakon što su debaklom na terenu i van njega okončane kvalifikacije  za SP.

Moramo priznati kako su goruća nacionalna pitanja "Što mislite o pijanom izlasku naših reprezentativaca do kasno u noć par dana prije ključne kvalifikacijske utakmice?" i "Tko bi trebao naslijediti Bilića na mjestu izbornika?" mnoge odbila od našeg mikrofona i za desetak sugovornika koji su ipak smogli snage i likom "stali iza svog mišljenja" gotovo smo tri sata morali provesti na vjetrovitim punktovima metropole.

Slavene, ostani!

Za razliku od mnogih koji su bježali glavom bez obzira na postavljena pitanja, relativna većina naših ispitanika misli kako su za neuspjeh u kvalifikacijama, kao i za ispad na rovinjskim pripremama, krivi igrači, dok Bilića potpuno ekskulpira i žele da ostane izbornik.

Nešto manji broj zamjera Biliću što je popustio uzde i dopustio igračima da zloupotrijebe njegovu dobrotu, ali i oni bi izborniku dali samo "žuti karton" dok bi igrače oštro sankcionirali.

Slavene odlazi, Igore dolazi

Kod onih koji smatraju da je Bilić glavni krivac za raspašoj u reprezentaciji i koji žele njegov odlazak, kao prvi favorit za nasljednika figurira Igor Štimac, koji će, kako naši sugovornici kažu, tamo doći "milom ili silom", dok je njih svega dvoje reklo da smatra kako naša balkanska iščašenja u red može dovesti jedino strani trener.

Pročitajte više