HNL

VIDEO Zabija kod Bišćana, a uzor mu je Mandžukić: "Znam što Dinamo predstavlja"

Screenshot: Index

DINAMO je uoči subotnjeg derbija s Rijekom organizirao druženje s učenicima Osnovne škole Jordanovac, a na igralištu na Jordanovcu, gdje je dinamovce s nestrpljenjem iščekivalo nekoliko stotina djece, pojavio se i Sandro Kulenović.

Igrači su odgovarali na pitanja djece, podijelili autogram-kartice, suvenire i Dinamove bojice te pozvali učenike na derbi s Rijekom u subotu na Maksimiru. Pred kameru Indexa stao je i napadač Sandro Kulenović. 

"Definitivno je lijep osjećaj biti među djecom, znam što Dinamo predstavlja Zagrebu i klincima, ne tako davno sam i ja bio kao oni. Drago mi je da možemo provesti vrijeme s njima i uljepšati im dan. Meni je idol bio Mandžukić i znam što im to znači, jako mi je drago da smo tu s njima", rekao je Kulenović za Index pa najavio utakmicu s Rijekom.

"Pokušat ćemo se iskupiti za poraz u Kupu, vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i odnijeti sva tri boda. Mediji Dinamo bez Olma prikazuju malo slabijim nego što on je, ovo je pad kakav se moglo očekivati, nije to ništa strašno", rekao je.

Kulenović je proigrao pod Bišćanom u mladoj reprezentaciji Hrvatske i zabio četiri gola u dvije utakmice - jedan Mađarskoj i tri San Marinu. Nada se da će dobru formu prenijeti i na igre u Dinamu. 

Pročitajte više