Vlašić oduševio i navijače i Koemana: "Evo, zbog toga sam ga doveo"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NIJE puno trebalo Nikoli Vlašiću da se uklopi u momčad Evertona. Niksi je odigrao jako dobru partiju u 3:0 pobjedi protiv Sunderlanda, u utakmici 3. kola Liga kupa, a trener Evertona Ronald Koeman mladog je Hrvata izvadio iz igre devet minuta prije kraja.
 

Da su zadovoljni onim što je Vlašić pružio na terenu navijači Evertona pokazali tako što su bivšeg hajdukovca nagradili pljeskom. Navijači su zadovoljni, mediji su oduševljeni, a sretan je i Koeman igračem kojeg je doveo zadnjeg dana prijelaznog roka za 10 milijuna eura.
 
"Nikola se sjajno uklopio u momčad. Dobar je igrač i zbog toga smo ga doveli. Mlad je, ima tek 19 godina, ali isto tako ima puno iskustva i može igrati na više pozicija u momčadi. Protiv Sunderlanda je bio jak na lopti, baš kao i protiv Atalante u Europskoj ligi. Pokazao je da je veliki talent", rekao je legendarni Nizozemac za službene klupske stranice, pa je nastavio:
 
"Puno mu pomaže to što u momčadi imamo puno igrača njegove dobi. Uvijek je dobro za mladog igrača da ima vršnjake oko sebe. Na istoj su razini u nogometnom razvoju. Zbog toga je svijetla budućnost pred nama. U srijedu navečer završili smo utakmicu sa šest ili sedam igrača u dobi do 22 godine. To je sjajno i to je odlično za klub. Vjerujemo kako će se svi ti igrači razviti kako očekujemo."
 

Pročitajte više