Vodič turističkog obilaska Emiratesa otkrio Sanchezovu budućnost u Arsenalu

Foto: Getty Images/Guliver Image

ČILEANAC Alexis Sanchez i Arsenal već mjesecima pregovaraju oko eventualnog novog ugovora. Čileanac traži oko 15 milijuna eura po sezoni, no Topnici mu to, čini se, ne mogu ponuditi. I dok engleski mediji pokušavaju na sve načine doznati što će biti sa Sanchezom, irski The Sun piše da Alexisovu sudbinu znaju svi u klubu. Uključujući i vodiča turističkog obilaska Emiratesa.

The Sun tvrdi da je vodič jednoj skupini navijača koji su došli u posjet rekao da Alexis Sanchez sigurno neće potpisati novi ugovor s klubom te da sigurno odlazi s Emiratesa ovog ljeta. Iako je gotovo nevjerojatno da jedan tako niskorangirani klupski dužnosnik ima takvu informaciju i da ju je spreman otkriti ikome, to se podudara sa sve većim Sanchezovim odugovlačenjem oko produljenja ugovora.

Popis klubova koji su za njega zainteresirani je poduži, no najozbiljniji kupac je milanski Inter. Talijani ga ne bi dobili za manje od 70 milijuna eura, ali Interu novac nikada nije bio problem, osobito ne sad kad je u klub ušao azijski novac.

O eventualnom Alexisovu transferu progovorio je i njegov suigrač iz reprezentacije Gary Medel koji bi ga jako želio vidjeti na San Siru.

"Ovakav klub i projekt neće naći nigdje. Imamo sjajnu momčad, odličnog trenera i upravu željnu uspjeha. Mislim da bi mu najbolji potez bio da dođe u Inter", rekao je Medel.

Pročitajte više