Vozač osječkog navijača udario zbog nervoze?

OSJEČKA policija vrši izvide povodom sinoćnjeg događaja u kojem je lakše ozlijeđen 16-godišnji navijač na kojeg je naletio automobil.

Naime, sinoć oko 23.20 sati vozač osobnog automobila naletio je na pet osoba od kojih je jedna lakše ozlijeđena. Riječ je o 16-godišnjaku koji je liječnički zbrinut dok ostale osobe nisu tražile liječničku pomoć.

Policija zasad ne želi izlaziti s detaljima događaja u javnost, a glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer rekla je za Index da su policiji poznati podaci o registraciji vozila i njegovom vlasniku.

Kobno "ljuljanje"

Roterbauer pri tom ističe da je policija uzela izjave svjedoka koje se u mnogim elementima razliku te je i dalje nejasno što se zapravo dogodilo. Kako nam je rekla, jedni govore jedno, a drugi drugo, a na policiji je da utvrdi tko je vozio automobil i kako je došlo do ozljeđivanja navijača.

Prema nekim informacijama, navijači su nakon pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Poljskom izašli na gradske ulice proslaviti pobjedu. U sklopu proslave bilo je i neizostavnog "ljuljanja" automobila koji prolaze osječkim ulicama na kojima su se skupili navijači.

Skupina navijača tako je navodno počela ljuljati jedan automobil čiji je vozač izgubio strpljenje i navodno naglo krenuo udarivši 16-godišnjaka.

I.K.
Foto: Index arhiva

Pročitajte više