Vranješ zbog Karleuše više neće igrati za Anderlecht, jedva ga čekaju prodati

Screenshot: Twitter

OGNJEN VRANJEŠ više neće nastupati za Anderlecht, odlučio je danas sportski direktor belgijskog kluba Michael Verschueren.

Odluka se odnosi na treniranje i nastupe reprezentativca BiH u A momčadi belgijskog prvoligaša, a do kraja isteka ugovora Vranješ će trenirati s rezervama, odnosno u U-21 momčadi Anderlechta.

Alternativa je ponuda drugog kluba zainteresiranog za njegove usluge, ali Belgijci su jasno dali do znanja da se Vranješa žele riješiti i prije 31. siječnja.

Kao službeni razlog za Vranješovu degradaciju sportski direktor kluba naveo je igračevo ponašanje na terenu i izvan njega te istaknuo činjenice da Vranješ na ruci ima istetoviran lik četničkog vojvode i da je podržavao huligansko nasilje dok je igrao u AEK-u iz Atene te recentne događaje oko seks afere s Jelenom Karleušom, pjevačicom i suprugom Duška Tošića, nogometnog reprezentativca Srbije.

Belgijski mediji navode da Anderlecht čak neće ni pokušati zaraditi na Vranješovom transferu, nego im je u cilju što skoriji rastanak. Ako do transfera ne dođe, reprezentativac BiH, koji bi to uskoro mogao i prestati biti, trenirat će s U-21 momčadi dok mu ne istekne ugovor i ne postane slobodan igrač.

Pročitajte više