Vučević ne očekuje otkaz usprkos 10. mjestu i četiri boda iz četiri kola

"NE ZNAM što nam se dogodilo nakon Rijekinog izjednačujućeg gola", nije se mogao nakon utakmice načuditi Hajdukov trener nestanku njegove momčadi s terena od 63.minute kada je Čagalj poništio Hajdukovu prednost.

Video: Eurogolovma Sharbinija i Križmana Rijeka deklasirala Hajduk

Inače, Rijeka je startala u prvenstvo još gore od Hajduka i do nikad manje posjećenog "Jadranskog derbija" (jedva tri tisuće gledatelja na Kantridi) je imala jedan bod!

"Do Rijekinog gola smo imali utakmicu pod kontrolom i očekivao sam od igrača da će utakmicu zbati privesti kraju", zdvajao je Gogi.

"Ne želim čuti za umor"

"Ne smijemo cijelu utakmicu prosuti u tri minute, a pogotovo se ne možemo opravdavati umorom nakon utakmice sa Deportivom, jer nam to ne smije biti opravdanje", odmah je rekao Vučevića kako ga ne zanimaju priče o zamoru materijala nakon teškog europskog gostovanja u Španjolskoj

"Igrači moraju dati više ako žele igrati za Hajduk"

Trener Bilih ne gubi nadu, a igrače je pokupšao drmnuti kombinacijom sokoljenja i prijetnje: "Nakon ovakvog poraza potrebno je naći motiv za vratiti se. Oni koji nose Hajdukov dres moraju puno više pookazati ako žele igrati za ovaj klub".

"Dovoljno govori što je naš najbolji igrač najmlađi Tičinović"

Vučević je također, osim padom igre i ritma nakon primljenog gola, nezadovoljan i netočnim dodavanjima, a i onog koji je zadovoljio, Vučević je istakao kao upozorenje ostalima: "Dovoljno govori što je naš najbolji igrač najmlađi Tičinović. To nam pokazuje nešto"

Naravno da je zaostatak za Dinamom (a i Slaven Belupom, koji i drugu godinu zaredom od Hajduak preuzima naslov "Hrvatskog broja 2") i bijedna četiri boda nakon prva četiri kola, potaknuo i pitanje trenerove odgovornosti: "Ne bojim se otkaza. Stojim iza svog rada. Svjestan sam da imamo problema, ali i prije prvenstva sam ponavljao da ćemo formu i igru dohvatiti oko šestog ili sedmog kola"

Sastanak u četiri oka sa predsjednikom Perošem

Vučević za danas ima zakazan sastanak sa predsjednikom kluba Matom Perošem, ali negira da to ima ikakve veze sa porazom na Kantridi i bijednim bodovnim ulovom na startu prvenstva: "Taj sastanak je već otprije dogovoren, neovisno o ovoj utakmici".

A.K.
Foto: V.G.

Pročitajte više