ZANIMLJIVOSTI

Wanda objavila video u donjem rublju i poručila Icardiju: Najbolja sam u krevetu

Screenshot: Instagram

ARGENTINKA Wanda Icardi, prije braka s Maurom Icardijem poznata kao Wanda Nara, nogometna je menadžerica koja se bavi karijerom svog supruga. 

Icardi je jedna od najvećih zvijezda bogatog PSG-a, a o njegovoj karijeri već godinama brine Wanda. Osim po menadžerskoj karijeri, Wanda je svjetski poznata i po svom Instagram profilu. 

Povodom Valentinova objavila je video u kojem pozira u prozirnom donjem rublju, a u opisu videa ponosno je govorila o svom tijelu. 

"Tijelo svake žene živi drugačiju revoluciju. Moje tijelo je doživjelo pet trudnoća, pet carskih rezova i iako sam si to mogla priuštiti, nemam višak kože. Čekajte... izgubite pet kilograma i opet čujete kritike i to gotovo uvijek od žena. Svako tijelo je različito, svaka žena bira što će učiniti sa svojim izgledom. Odobravam sve zbog čega se osjećamo bolje. A kritika me nikad ne boli, svi smo različiti, svi smo posebni i uvijek postoji netko krupniji ili mršaviji. Ono što me razlikuje je moja osobnost, moja sigurnost, koju ne mijenjaju filteri, kirurzi i retuširanja... Mnogi gledaju vanjštinu i ne shvaćaju da je ono u što se zapravo zaljubite osobnost. Sretno Valentinovo svima", napisala je Wanda.

Nedugo nakon golišavog videa Wanda je objavila fotografiju s kolačem koji je napravila za Icardija pa u opisu pojasnila njihov odnos. 

"Sveti Valentin... svaki dan kuha za vašu ljubav, čeka ga s najboljim sendvičem s odreskom koji sam pripremila u tri sata ujutro nakon utakmice... ili jednostavno siđe u kuhinju u ranim satima i pripremi najbolje sendviče na svijetu s piletinom i avokadom, a poslijepodne radi vaše omiljene deserte i bude najbolji u krevetu. Volim te Mauro Icardi, sve ostalo se kupuje kreditnom karticom", napisala je Wanda. 

Pročitajte više