WENGER BOCNUO NAVIJAČE "Znam da me želite ubiti, ali sam još uvijek živ"

Foto: Getty Images / Guliver Image

ARSENAL danas od 15 sati na legendarnom Wembleyu igra protiv Chelseaja za trofej Community Shielda. Londonski dvoboj osvajača FA kupa s Emiratesa i engleskog prvaka sa Stamford Bridgea najavio je trener Topnika Arsene Wenger koji je potpisao novi dvogodišnji ugovor unatoč nezadovoljstvu navijača koji su tražili njegov odlazak nakon 21 godine...

"Oprostite što sam još ovdje. Znam da me želite ubiti, ali sam još uvijek živ. Kada se kvalificiramo za Ligu prvaka, ljudi kažu 'niste osvojili trofej'. Sada, kada smo osvojili trofej kažu 'zašto niste u Ligi prvaka?'. Naviknuo sam na to. Radim posao tako da pokušavam osvojiti svako natjecanje", poručio je Wenger.

Prvi put poslije 17 godina Arsenal neće sudjelovati u Ligi prvaka, nego u Europskoj ligi te je jedan od najvećih favorita za osvajanje naslova u tom natjecanju. Međutim, Wenger razmišlja i o Premier ligi, u kojoj na naslov čeka od 2004.

"Prošle sezone smo imali 75 bodova, što je osam manje nego prije dvije godine kada smo završili drugi. Ipak, uzeli smo FA kup. Neke momčadi nisu ni to. Sada želimo 85 bodova, s tim brojem bodova bit ćemo u konkurenciji za titulu", smatra Francuz.
 
Hoće li već danas donijeti novi trofej Arsenalu i na najbolji način započeti sezonu, vidjet ćemo. 
 

Pročitajte više