West Ham: Navijači, vratite dresove s Payetovim imenom, uzmite novi s popustom

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAVIJAČI engleskog nogometnog prvoligaša West Ham Uniteda imat će priliku zamijeniti svoje dresove s otisnutim imenom sada već bivšeg igrača toga kluba Dimitrija Payeta za one bez imena po sniženoj cijeni, objavila je dopredsjednica kluba.

"Vratite svoje dresove s Payetovim imenom u bilo koji od klupskih dućana i možete u zamjenu dobiti novi uz nadoplatu od 25 funti", objavila je putem Twittera klupska dopredsjednica Karen Brady.

Običan West Hamov dres kratkih rukava početkom sezone stajao je 55 funti, a sada je snižen na 36.66 funti.

Payet je tijekom siječnja inzistirao na odlasku iz West Hama i povratku u Marseille, što se u ponedjeljak naposljetku i dogodilo u transferu vrijednom 25 milijuna funti.

Svojim nedavnim ponašanjem Payet, koji je tijekom sezone i pol provedene u West Hamu postao ljubimac navijača, navukao bijes tih istih navijača.

Iako je West Hamova gesta većinom prihvaćena pozitivno, dio navijača nije oduševljen i prozivaju klub jer žele na navijačima i Payetu zaraditi još više novca. Ne samo što zamjenu dresa moraju platiti 25 funti, nego isti taj novi dres već za pola godine više neće biti aktualan. 

 

Pročitajte više