ZANIMLJIVOSTI

Zambijski trener suspendiran zbog mokrenja po golu. Kamera je sve snimila

Foto: Screenshot

CHARLES Chileshe, trener golmana zambijskih Forest Rangersa, suspendiran je nakon što je snimljen kako urinira po stativi prije utakmice.

Forest Rangers je čekao ogled protiv Prison Leonardsa, a Chileshe je snimljen kako po golu iz boce šprica nepoznatu tekućinu. Nakon toga se zaustavio na gol-liniji, okrenuo i pomokrio po stativi, a jedan gledatelj je sve snimio.

"Nogometni savez suspendirao je trenera golmana Charlesa Chileshea zbog nesportskog ponašanja uoči utakmice 13. kola Super lige između Prison Leopardsa i Forest Rangersa na Predsjedničkom stadionu u Kabweu. Njegovo ponašanje je bez sumnje bacilo ljagu na igru i nemamo drugog izbora nego suspendirati njegovu registraciju za tekuću sezonu. To znači da Chileshe ne smije obnašati nijednu funkciju u klubu dok god savez ne istraži sve okolnosti ovog slučaja", piše u izjavi saveza koju je prenio New Daily.

Nije jasno zašto je Chileshe to napravio. Neki navijači na Twitteru pretpostavljaju da je riječ o ritualu i praznovjerju prije utakmice, dok drugi sumnjaju da je Chileshe bio pijan i nije znao što radi.

Pročitajte više