ZAPAMTITE VUKOVAR Hrvatski nogometaši poklonili se gradu heroja

Foto: Facebook

POVODOM obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine hrvatski nogometni klubovi odali su počast slavonskom gradu.

Putem društvenih mreža poruke su poslali - Cibalija, Osijek, Hajduk, Rijeka, Dinamo...

"Nikad se zaboravit neće, lica straha, izgubljene sreće, nijedna bomba, nijedna granata, nijedna suza u oku Hrvata", poručili su iz vinkovačke Cibalije.

 



Još jedan slavonski prvoligaš Osijek također se pridružio obilježavanju dana pada Vukovara. 
 



Nogometaši Hajduka sinoć su u Vukovarskoj ulici u Splitu zajedno s brojnim građanima pred muralom u čast Vukovara zapalili svijeće i iskazali počast braniteljima i žrtvama.
 



Minutom šutnje na utakmici između Rijeke i Intera ova dva kluba prisjetit će se i odati počast svim sudionicima obrane Vukovara.
 


Navijači zagrebačkog Dinama, Bad Blue Boysi organizirali su bus za Vukovar te će zajedno s ostalim navijačima drugih klubova pristići danas u grad. Boysi su pustili u prodaju majice po cijeni od 130 kuna te mole sve koji idu u kolonu da kupe majice i tako pomognu radu udruge.

Zadar i GOŠK subotnji trećeligaški susret igraju u znaku sjećanja na Vukovar i Škabrnju. Igrači će na teren istrčati s crnim florom u spomen na sve poginule branitelje i žrtve Domovinskog rata. 

I Sisak je uz Vukovar.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za HNL, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: HNL

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više