Zaštitar nije pustio Mikea Tysona na teniski meč. Pogledajte reakciju legende

Screenshot: Sportklub

BJELORUSKA tenisačica Victoria Azarenka, 32. na WTA ljestvici, u četvrtfinalu Mastersa u Miamiju s 2:1 u setovima (7:6, 1:6, 6:3) pobijedila je Kazahstanku Juliju Putincevu, 68. igračicu svijeta.

Tek što je počeo meč, u trećem gemu, pri vodstvu Putinceve 2:0 u gemovima, kamere su snimile kako zaštitar Mikeu Tysonu (57) ne dopušta ulazak na tribine. Legendarni boksač je, čini se, zakasnio na početak, a kako prema pravilima nitko za vrijeme igre ne smije ulaziti na tribine, morao je pričekati pauzu. Snimku situacije pogledajte OVDJE.

Mike Tyson je jedan od najboljih teškaša ikad

Podsjetimo, Tyson je od 1987. do 1990. bio prvak teške kategorije te ga se smatra jednim od najboljih boksača ikad. Karijera mu je trajala od 1985. do 2005., no početkom ožujka ove godine otkriveno je da bi se 20. srpnja trebao vratiti u ring i sučeliti s Jakeom Paulom, najboljim boksačem među youtuberima.

Meč će se održati na stadionu Dallas Cowboysa uz prijenos na Netflixu. Tyson je posljednji put u ring ušao u ekshibicijskoj borbi s Royem Jonesom 2020. godine, a karijeru je završio s omjerom od 50 pobjeda i šest poraza.

Pročitajte više