hrvatska reprezentacija

"Zašto ga Hrvatska zove, neka radije uzmu čistača" Ovo je poruka Daliću iz Engleske

Foto: Luka Stanzl / Pixsell

SIMON SLUGA uredno dolazi na sva okupljanja reprezentacije Hrvatske, ali Zlatko Dalić nikako mu ne daje priliku već gotovo godinu dana, čak ni na prijateljskim utakmicama.

Zadnji put je branio 19. studenog prošle godine u prijateljskoj utakmici protiv Gruzije, u kojoj je Hrvatska pobijedila 2:1 i od tada nije dobio ni minute pored Dominika Livakovića.

Zbog toga se ljuti Nathan Jones, predsjednik Luton Towna, engleskog drugoligaša u kojem igra Sluga: "Ne mogu komentirati Hrvatsku i što oni rade, ali isto su tako mogli pozvati i čistača! Kad Sluga već ionako neće igrati. Samo ode tamo, trenira i nema ga u klubu. Koji je smisao da ga zovu u reprezentaciju i da odlazi tamo ako ga neće isprobati?! Ako neće igrati i stjecati iskustvo, nego samo trenirati, to nema smisla i sigurno je i njemu frustrirajuće jer vidi da ne može dobiti ni minute na terenu. Nama je frustrirajuće što ga bez veze izgubimo, vraća se tek u petak, a uopće nije igrao", ogorčen je Jones.

Ipak, završio je u pomirljivom tonu: "Dobro je što Simon tako u Hrvatskoj vidi obitelj, a mladom je čovjeku uvijek teško biti bez obitelji. Također, tamo je trenirao s Lukom Modrićem i to je dobro."

Pročitajte više